Μάσκα Ενυδάτωσης Χειλιών / Lip Mask

5.00
Σε Απόθεμα

Βελτιώστε το δέρμα των χειλιών και κάντε τους μυς των χειλιών λείους και απαλούς! Εύκολο στην εφαρμογή. Υπέροχη φορητή συσκευασία.

Δώστε στους πελάτες σας μια επιπλέον θεραπεία ενώ τελειοποιούν τις βλεφαρίδες τους! Μια διαφανής τεχνολογία που χρησιμοποιεί φυτικό κολλαγόνο, ProVitamin, Hyaluronic Acid, Purified Water, Lavender Essence και Grape Seed Oil. Το Crystal Collagen Lip Mask μαλακώνει τα χείλη σας, κάνει απολέπιση, επιδιόρθωση, βελτίωση και αναγέννηση των κυττάρων.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Αφού ανοίξετε το φύλλο αλουμινίου, αφαιρέστε την πλαστική επένδυση. Για καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε τη μάσκα χειλιών αμέσως μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Φορέστε τη μάσκα χειλιών για περίπου 20-30 λεπτά. Η μάσκα χειλιών θα διαλυθεί σταδιακά κάτω από τη θερμοκρασία του σώματος και θα διαπεράσει γρήγορα το δέρμα, παρέχοντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και την απαραίτητη υγρασία. Μπορείτε να κάνετε μασάζ στα χείλη σας αφού αφαιρέσετε τη μάσκα χειλιών για να απορροφηθεί εντελώς το υλικό. Αφαιρέστε απαλά τη μάσκα χειλιών. Μην επαναχρησιμοποιείτε. Δεν απαιτείται ξέπλυμα μετά τη χρήση.

+
0965