Κλωστή Πηγούνι

7.00
Σε Απόθεμα

Τα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με κλωστή:

Τα υπέρ της μεθόδου αυτής, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, είναι πολλά.

1. Η αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας διαρκεί για περίπου 20 ημέρες, αφού γίνεται από την ρίζα της τρίχας.

2. Η προσωρινή αποτρίχωση μπορεί να μετατραπεί σε μόνιμη με την πάροδο του χρόνου, αφού η συνεχής εφαρμογή αυτής της μεθόδου μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον θύλακα των τριχών και να σταματήσει την ανάπτυξη της τρίχας. Βέβαια αυτό το πλεονέκτημα της αποτρίχωσης με κλωστή δεν είναι πάντα εφικτό.

3. Οι τρίχες ξαναβγαίνουν πιο μαλακές και πιο αδύναμες από πριν.

4. Δεν καταπονεί το δέρμα και δεν προκαλείται πρήξιμο ή κοκκινίλα. Αν δείτε κάποιον μικροερεθισμό ή ερυθρότητα μετά την εφαρμογή της μεθόδου αυτής μην ανησυχήσετε, μετά από λίγα λεπτά θα έχει εξαφανιστεί.

5. Είναι μια οικονομική μέθοδος αποτρίχωσης.

6. Η διάρκεια της αποτρίχωσης με κλωστή στο κάθε φρύδι είναι 3-5 λεπτά και γενικότερα η μέθοδος αυτή είναι πολύ γρήγορη σε μικρές επιφάνειες. Σε αντίθεση με το σχηματισμό φρυδιών με τσιμπιδάκι, η αποτρίχωση με κλωστή αφαιρεί περισσότερες τρίχες ταυτόχρονα, οπότε η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται πιο γρήγορα.

7. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά προϊόντα, επομένως δεν υπάρχει φόβος αλλεργικής αντίδρασης.

8. Είναι μια πολύ υγιεινή μέθοδος αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, αφού μόνο η κλωστή ακουμπάει το δέρμα, η οποία κόβεται εκείνη την στιγμή. Δεν επαναχρησιμοποιείται όπως γίνεται με άλλα εργαλεία που χρειάζονται απολύμανση μετά την χρήση.

9. Η αποτρίχωση με κλωστή στα φρύδια είναι η ιδανικότερη επιλογή. Όχι μόνο αφαιρεί ταυτόχρονα πολλές τρίχες, αλλά βοηθάει στον σωστό σχηματισμό του φρυδιού. Ο λόγος είναι πως οι κινήσεις που γίνονται με την κλωστή ακολουθούν ίσια γραμμή και δίνουν σωστή κατεύθυνση στις τρίχες.

+